logo
 Charterdato 29. oktober 1984  Onsdag 27. januar  2021 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Lenker
LIONS
 » Om Riska Lions
 » Lions Norge
 » Eruba-prosjektet
 » Tulipanaksjonen
 » Røde Fjær
 » Juleutlodning
 » Fureneset aktivitetssenter
 » Lions etiske norm
RISKADAGENE
 » Riskadagene 2018
 » Riskadagene 2017
 » Riskadagene 2016
 » Riskadagene 2015
 » Riskadagene 2014
 » Riskadagene 2013
 » Riskadagene 2012
 » Riskadagene 2011
 » Riskadagene 2010
 » Riskadagene 2009
 » Riskadagene 2008
 » Riskadagene 2007
 » Riskadagene 2006
 » Riskadagene 2005
 » Riskadagene 2004
 » Riskadagene 2003
 » Tidligere arrangement
 » Presseomtaler
TETTSTEDET HOMMERSÅK
 » Generell informasjon
 » Historikk
 » Verdt å se
 » Turforslag
 RISKADAGENE: Tidligere arrangement
Onsdag 29.05.02
Ungdommelige riskadager med høy kjendisfaktor


Tønes, Mannan og Sigvart Dagsland er bare noen av kjendisene som tar turen til årets Riskadager. Ole Fjeldtvedt ser fram til arrangementet.
Biskop Ernst Baasland er bare en av flere kjendiser som har meldt sin ankomst til årets Riskadager. Dagene går av stabelen 7. – 9. juni, og blir de sprekeste noen sinne, skal vi tro leder Ole Fjeldtvedt i Riskadagskomiteen.

Akkurat det har arrangør Riska Lions hevdet nesten hvert eneste år siden de populære bygdedagene ble innstiftet for 12 år siden. Men i år har Lions Club lagt seg ekstra i selen for å skape et arrangement både for små og store.
- Denne gangen satser vi friskt på ungdommen, forklarer Ole Fjeldtvedt, som hevder at ungdommen aldri før har fått så mange tilbud å velge mellom i løpet av en hektisk helg. Sandvolleyballturnering, natturnering i fotball, LAN-party, konkurranser og en stor ungdomsdisko er bare noen av tingene de unge kan velge mellom. Størst forventning har kanskje arrangøren til diskoen, som går av stabelen på brygga utenfor Riska Sveis.
- Her kommer DJ-Prince for å lage et vanvittig show, lover Fjeldtvedt, som venter et tusentalls ungdommer på dette arrangementet. Ungdomsfesten begynner fredag klokken 20.00.

Tønes kommer
Riskadagene starter som vanlig med en åpningsseremoni fredagen. Dette skjer ved Stemmen. Som vanlig knytter det seg spenning til hvem som får årets aktivitetspris, og hvilket godt formål overskuddet etter årets riskadager skal gå til. Det blir ulike underholdningsinnslag, og toastmaster Terje Høiland fra Bryne Lions Club ledsager publikum gjennom åpningen.
Senere samme kveld blir det stor familiefest på kaien. Nina Handegaard Maesen leder festen, og sokndølen Tønes er et av trekkplastrene.

Mannaen kommer
I år blir den store utstillingsmessa flyttet ned til Vågen. Det betyr at Riskahallen nesten står tom under årets riskadager. En rekke lokale bedrifter og organisasjoner stiller med stands i egne telt på kaiområdet. Lions rigger også opp kafètelt, hvor det blir salg av grøt på lørdagen og middag på søndagen. Foruten utstillinger og matsalg blir det en rekke konkurranser i Vågen. Kassestabling, fiskekonkurranse og seilkonkurranse er noen stikkord, med toastmaser Paul Oliversen som konferansier.
- Lørdag kveld inviterer vi til stor grillfest på kaien. Oppvarmingen begynner ved 18-tiden, Tiedemanns Blue tar seg av den biten. Senere spiller Mannaen, mens vi i Lions serverer grillmat, smiler Fjeldtvedt.

Dagsland kommer
For første gang er både Riska Menighet og Pinsemenigheten Betel med i kulissene bak Riskadagene. Betel tar seg av seg av de to turneringene som skal avvikles, hvorav sandvolleyballturneringen blir den mest omfattende med innledende runder en hel uke før selve Riskadagene starter. Riska menighet arrangerer LAN-party i kirken, og får besøk av Sigvart Dagsland som skal holde konsert lørdag kveld. Søndag blir det gudstjeneste, og her har biskop Ernst Baasland meldt sin ankomst.


Tom Gaudland

SØK

GOD JUL!

Lions Club Sandnes/Riska ønsker alle brukere av nettstedet www.riskalions.no en riktig god jul og et godt nytt år!
GOD SOMMER

Riska Lions Club vil gjerne ønske alle en riktig god sommer!
RISKADAGENE 2019
Riskadagene 2019 arrangeres helgen 31. mai til 2. juni.

LES MER
VELKOMMEN TIL WWW.RISKALIONS.NO

Lions Club Sandnes / Riska er nå på nett. Vårt mål med disse internettsidene er å gi informasjon om klubben og om bygda. Vi har laget en egen lenkeside med mer enn 200 lokale lenker, og vi tilbyr historikk og generell informasjon om Hommersåk. Har du spørsmål eller kommentarer, send en mail til webmaster.
RISKA LIONS CLUB
Riska Lions Club
Postboks 28
4395 HOMMERSÅK

Telefon 48 28 08 99
E-post: webmaster@riskalions.no

Charterdato: 29.10.1984
Klubbhus: Klokkarlåven, Stemmen
UTLEIE AV LIONSHUSET

Den gamle Klokkarlåven like ved Stemmen disponeres av Riska Lions. Huset er tilgjengelig for utleie. Bestill online.

ONLINE BOOKING AV KLOKKARLÅVEN
SITATET

Copyright 2013 © Lions Club Sandnes / Riska
  Utviklet av iServ AS / 
Commentum Forlag AS