logo
 Charterdato 29. oktober 1984  Søndag 19. september  2021 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Lenker
LIONS
 » Om Riska Lions
 » Lions Norge
 » Eruba-prosjektet
 » Tulipanaksjonen
 » Røde Fjær
 » Juleutlodning
 » Fureneset aktivitetssenter
 » Lions etiske norm
RISKADAGENE
 » Riskadagene 2018
 » Riskadagene 2017
 » Riskadagene 2016
 » Riskadagene 2015
 » Riskadagene 2014
 » Riskadagene 2013
 » Riskadagene 2012
 » Riskadagene 2011
 » Riskadagene 2010
 » Riskadagene 2009
 » Riskadagene 2008
 » Riskadagene 2007
 » Riskadagene 2006
 » Riskadagene 2005
 » Riskadagene 2004
 » Riskadagene 2003
 » Tidligere arrangement
 » Presseomtaler
TETTSTEDET HOMMERSÅK
 » Generell informasjon
 » Historikk
 » Verdt å se
 » Turforslag
 RISKADAGENE: Riskadagene 2007
Søndag 10.06.07
Herredsvela/Dåstøl tok seieren i volleyturneringen

LAST NED RESULTATLISTA I PDF-FORMAT

Isabel Dåstøl og Siri Herredsvela vant damenes finale i sandvolleyturneringen.
Siri Herredsvela og Isabel Dåstøl vant damenes finale under sandvolleyturneringen ved Stemmen. De to slo Heidi Nordtveit og Mona Blitzner i en spennende finale.

Siri Herredssvela og Isabel Dåstøl gjorde strålende figur under hele turneringen, som ble arrangert i anledning Riskadagene. De to sandvolleyballbanene i parkområdet Stemmen var gjenstand for intense kamper i løpet av to kampdager. Finaleresultatet viste 2-0 i favør av duoen Dåstøl/Herredsvela. Finalene spilles best av tre sett.

Slo favorittene
Forut for herrenes finale var Vidar Kristoffersen og Bjarte Usken storfavoritter. De har markert seg bra i løpet av fjorårets sesong, men måtte likevel se seg slått av Dan Inge Dale og Kjetil Storebø i finalen. Dale/Storebø vant med resultatet 2-1.

Debutsesongen til Riska Volleyballklubb har vært en stor suksess. Laget var den suverene ener i sin 3. divisjonsavdeling, og ble belønnet med opprykk.
- Det blir tøffere til høsten. Men nå har vi bevist for oss selv, og for alle andre, at vi holder høyere nivå enn 3. divisjon. Tror nok vi skal takle utfordringene i 2.divisjon også, sier Odd Børge Solbjørg. Riska Volleyballklubb ble stiftet mars 2006 og ble umiddelbart påmeldt til seriespill i volleyballens laveste divisjon. For lav, viste det seg ganske raskt. Riska-herrene surfet greit gjennom sesongen takket være ti karer med balltalent.
- Laget består kun av lokale spillere, og er en fin miks av karer fra 17 til 40 år. Ungdommelig pågangsmot blandet med en god porsjon rutine er en finfin oppskrift, konstaterer Solbjørg fornøyd.

Fem utendørsbaner
Bakgunnen for opprettelsen av Riska Volleyballklubb var den store aktiviteten på sandvolleyballbanene i området. Med hele fem utendørsbaner har interessen for volleyball vokst betraktelig de siste årene, og nå høster Solbjørg og kompani fruktene av alle svettedråpene som har blandet seg med sandkornene.
- Det er mange bra spillere her på Riska. Med så mange baner har vi et glimrende grunnlag for å få et skikkelig volleyballag. Vi starter opp igjen med treninger i Riskahallen i august, og da er det mulig for enda flere å bli med på vårt lag. Det er en del Riska-gutter som spiller for andre lag, og de vil vi jo selvsagt ha hos oss. Men alle kan få prøve seg, sier Solbjørg.

Verdens største idrett
Volleyball er verdens største organiserte idrett, men har ikke dratt de store medlemsmassene her til lands. For 10-12 år siden begynte sandvolleyballen å bre om seg, og siden den gang har sporten opplevd en stor vekst i Norge. I løpet av året skal Riska Volleyballklubb forsøke å dra i gang volleyball for barn.
- Volleyballforbundet har noe de kaller ”Kids Volley”, som er et tiltak for å øke rekrutteringen enda mer. Dette vil vi være med på, og kanskje kan vi dermed sikre at vi får et bra lag i mange år framover. Det hadde vært utrolig kjekt, sier Solbjørg.

SØK

GOD JUL!

Lions Club Sandnes/Riska ønsker alle brukere av nettstedet www.riskalions.no en riktig god jul og et godt nytt år!
GOD SOMMER

Riska Lions Club vil gjerne ønske alle en riktig god sommer!
RISKADAGENE 2019
Riskadagene 2019 arrangeres helgen 31. mai til 2. juni.

LES MER
VELKOMMEN TIL WWW.RISKALIONS.NO

Lions Club Sandnes / Riska er nå på nett. Vårt mål med disse internettsidene er å gi informasjon om klubben og om bygda. Vi har laget en egen lenkeside med mer enn 200 lokale lenker, og vi tilbyr historikk og generell informasjon om Hommersåk. Har du spørsmål eller kommentarer, send en mail til webmaster.
RISKA LIONS CLUB
Riska Lions Club
Postboks 28
4395 HOMMERSÅK

Telefon 48 28 08 99
E-post: webmaster@riskalions.no

Charterdato: 29.10.1984
Klubbhus: Klokkarlåven, Stemmen
UTLEIE AV LIONSHUSET

Den gamle Klokkarlåven like ved Stemmen disponeres av Riska Lions. Huset er tilgjengelig for utleie. Bestill online.

ONLINE BOOKING AV KLOKKARLÅVEN
SITATET

Copyright 2013 © Lions Club Sandnes / Riska
  Utviklet av iServ AS / 
Commentum Forlag AS