logo
 Charterdato 29. oktober 1984  Mandag 27. september  2021 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Lenker
LIONS
 » Om Riska Lions
 » Lions Norge
 » Eruba-prosjektet
 » Tulipanaksjonen
 » Røde Fjær
 » Juleutlodning
 » Fureneset aktivitetssenter
 » Lions etiske norm
RISKADAGENE
 » Riskadagene 2018
 » Riskadagene 2017
 » Riskadagene 2016
 » Riskadagene 2015
 » Riskadagene 2014
 » Riskadagene 2013
 » Riskadagene 2012
 » Riskadagene 2011
 » Riskadagene 2010
 » Riskadagene 2009
 » Riskadagene 2008
 » Riskadagene 2007
 » Riskadagene 2006
 » Riskadagene 2005
 » Riskadagene 2004
 » Riskadagene 2003
 » Tidligere arrangement
 » Presseomtaler
TETTSTEDET HOMMERSÅK
 » Generell informasjon
 » Historikk
 » Verdt å se
 » Turforslag
 RISKADAGENE: Riskadagene 2006
Lørdag 03.06.06
Riskadager med indianermaling


Bli malt som en indianer i ansiktet! Besøk årets Riskadager!
Ugg, ugg... Indianerne inntar Riskadagene i år. Bli med på cowboyshow, og få ansiktsmaling i (ekte) indianerstil!

Riskadagene har snart vært arrangert i 20 år. Fra en sped start i 1991 har det årvisse arrangementet utviklet seg til å bli en “happening” i bygda innerst i Hommersåkvågen.

LAN-party
I fjor forsøkte man seg med LAN-party i Grendahuset hele helgen. Og suksessen gjentas i år. Tidligere har det vært diskotek for ungdom, men det later til at LAN-party er å foretrekke.
- Diskoteket har aldri vært noen suksess. Derfor ville vi forsøke noe nytt, og det har vi lykkes med, forklarer Einar O. Pedersen, som er leder for riskadagskomiteen.
Men det blir fest også, iallefall for de aller yngste. Det sørger Pinsemenigheten Betel for. Betel har i flere år vært dyktige støttespillere i avviklingen av Riskadagene, og slik blir det i år også. Foruten festen, har Betel an-svaret for sandvolleyturneringen som pågår ved Stemmen hele helgen.

Gratis frokost
Den offisielle åpningen av Riskadagene finner sted på kaien lørdag kl 10.00, etter at publikum (forhåpentlig) har fått seg en god (gratis) frokost. Under åpningsarrangementet avsløres blant annet hvem som får årets aktivitetspris. Du kan lese mer om denne begivenheten et annet sted i avisen. Det blir god musikk, blant annet i regi av skolekorpset og skolekoret. Og kanskje vel så viktig: Overrekkelse av årets bygdegave, som er et nytt lekestativ til lekeplassen ved Stemmen.

Vått
I år som i fjor blir aktiviteter til sjøs. Rogaland Industriservice arrangerer “Gøy på vannet”, mens AS Riskafjord inviterer til turer med den 141 år gamle båten. Avgang fra kaien hver halvtime lørdag mellom kl 13 og 17.
Og mens du venter på båten, kan du nyte noe av den gode grillmaten som tilberedes i kafételtet på kaien. Her går grillene bokstavelig talt varme.
Det blir også kassestablingskonkurranse, som har vist seg å være et av de mer populære innslagene under Riskadagene. Hvem tar rekorden i år? Du må iallefall stable mer enn 20 kasser, hvis du skal ha håp om å vinne.
Nytt av året blir show med cowboyen Tommy Tom. Her er det snakk om konkurranser og ansiktsmaling med indianermønster. Spennende!
Brannvesenet stiller også opp, med demonstrasjon av slukketeknikker og utstyr.

Rennebilløp
Det knytter seg spenning til om det varslede olabilløpet - eller rennebilløp som det heter på våre kanter - lar seg arrangere. Det er i skrivende stund ikke påmeldt så mange biler, og da blir det jo ikke rare konkurransen. Så de som har lyst til å delta, må bare melde seg på. Arrangøren lokker med flotte og til dels kostbare premier.
- Det hadde vært artig å få i gang en tradisjon med et skikkelig olabilløp. I fjor stilte fire biler til start. Kanskje får vi mer svung over det hele i år? spør Pedersen, som oppfordrer folk tli å gå inn på internettadressen www.olabil.no. Her finner du blant annet oppskriften på hvordan du bygger din egen rennebil.
Men om rennebilene skulle utebli, så blir det iallefall fartsfylt show med modellbiler av Formel 1-klasse. Klepp RC klubb stiller med en rekke modellbiler i skala 1:5, og det blir høy fart og høy temperatur på en provisorisk Formel 1-bane på parkeringsplassen ved Bryggen Senter.

SØK

GOD JUL!

Lions Club Sandnes/Riska ønsker alle brukere av nettstedet www.riskalions.no en riktig god jul og et godt nytt år!
GOD SOMMER

Riska Lions Club vil gjerne ønske alle en riktig god sommer!
RISKADAGENE 2019
Riskadagene 2019 arrangeres helgen 31. mai til 2. juni.

LES MER
VELKOMMEN TIL WWW.RISKALIONS.NO

Lions Club Sandnes / Riska er nå på nett. Vårt mål med disse internettsidene er å gi informasjon om klubben og om bygda. Vi har laget en egen lenkeside med mer enn 200 lokale lenker, og vi tilbyr historikk og generell informasjon om Hommersåk. Har du spørsmål eller kommentarer, send en mail til webmaster.
RISKA LIONS CLUB
Riska Lions Club
Postboks 28
4395 HOMMERSÅK

Telefon 48 28 08 99
E-post: webmaster@riskalions.no

Charterdato: 29.10.1984
Klubbhus: Klokkarlåven, Stemmen
UTLEIE AV LIONSHUSET

Den gamle Klokkarlåven like ved Stemmen disponeres av Riska Lions. Huset er tilgjengelig for utleie. Bestill online.

ONLINE BOOKING AV KLOKKARLÅVEN
SITATET

Copyright 2013 © Lions Club Sandnes / Riska
  Utviklet av iServ AS / 
Commentum Forlag AS