logo
 Charterdato 29. oktober 1984  Mandag 27. september  2021 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Lenker
LIONS
 » Om Riska Lions
 » Lions Norge
 » Eruba-prosjektet
 » Tulipanaksjonen
 » Røde Fjær
 » Juleutlodning
 » Fureneset aktivitetssenter
 » Lions etiske norm
RISKADAGENE
 » Riskadagene 2018
 » Riskadagene 2017
 » Riskadagene 2016
 » Riskadagene 2015
 » Riskadagene 2014
 » Riskadagene 2013
 » Riskadagene 2012
 » Riskadagene 2011
 » Riskadagene 2010
 » Riskadagene 2009
 » Riskadagene 2008
 » Riskadagene 2007
 » Riskadagene 2006
 » Riskadagene 2005
 » Riskadagene 2004
 » Riskadagene 2003
 » Tidligere arrangement
 » Presseomtaler
TETTSTEDET HOMMERSÅK
 » Generell informasjon
 » Historikk
 » Verdt å se
 » Turforslag
 RISKADAGENE: Riskadagene 2004
Torsdag 03.06.04
Lover brød og sirkus


Kassestablingskonkurransen er alltid et populært innslag under Riskadagene.
Riskadagene har aldri hatt så bra program, sier leder for Riskadagene, Ole Fjeldtvedt. Med gratis frokost og Jærens sterkeste-konkurranse på programmet kan han love både brød og sirkus til riskabuen.

- Programmet for Riskadager er meget sterkt. Og jeg har garantert mine ord i behold, ikke bare er programmet bredt og variert, med kåringen av Jærens sterkeste mann kommer vi til å få se det sterkeste Jæren har å by på. 11 råsterke muskelbunter som trekker svære varebiler og løfter 100 kilos betongklumper. Det kommer til å bli litt av et sirkus, sier Fjeldtvedt.

Forventer mye folk
Kåringen av Jærens sterkeste mann er i Hommersåk Atletklubbs regi og har vært arrangert en rekke forskjellige steder på Jæren de siste årene. Fjeldtvedt er svært godt fornøyd med at Atletklubben i år avholder konkurransen under Riskadagene.
- Styrkekonkurransen kommer til å lokke publikum fra hele distriktet. En sikker vinner! Og i og med at det blir gratis frokost, har jeg ingen problemer med å love både brød og sirkus til folket, humrer Fjeldtvedt i beste romersk-keiser-stil. Konkurransen Jærens sterkeste starter lørdag klokka 13.00 og er delt opp i to omganger. Klokka 14.00 bevilger de kjempende seg en liten pause før hardkjøret begynner igjen klokka 15.00.

Imponert over Riskastjernå-deltakere
Den andre nyvinningen dette året, Riskastjernå, er også et høydepunkt på årets program, mener Fjeldtvedt. Fram mot Riskadagene har unge sangtalenter fra Riska stått i kø for å delta i den populære sangkonkurransen. Nå står fem deltakere igjen, og den endelige vinneren skal kåres under Riskadagenes avslutningsarrangement søndag 6. juni. Den beste sangstrupen stikker av med en singelinnspilling til en verdi av 20.000 kroner. Fjeldtvedt fikk med seg semifinalen.
- Jeg har latt meg imponere over motet og ferdighetene til de som deltar i Riskastjernå. Til sammen håper jeg at styrkekonkurransen og Riskastjernå kommer til å lokke tusenvis av mennesker ned i Vågen denne helga. Andre Sunnevåg Olsen, som arrangerer Riskastjernå, står også ansvarlig for hele den tekniske biten av Riskadagene og jeg er sikker på at alt nå ligger til rette for en formidabel festhelg, sier generalen for Riskadagene.

Stor entusiasme
Men det er ingen Riskadager uten Bryggedans. Lørdag kveld spiller Midnight Special opp til dans på Bryggen etter at grillmat og reker er servert. Fjeldtvedt kan selvsagt ikke garantere fint vær, men lover at partyteltet vil holde folk noenlunde tørre i tilfelle litt lett sommerregn.
- Vi har funnet fram til et konsept folk liker. Riskadagene arrangeres i år for 14. gang, og er et av de årlige høydepunktene i bygda. En ting er at vi begynner å få skikkelige rutiner rundt arrangementet. Noe helt annet, og mye viktigere, er at riskabuen viser en veldig entusiasme for å få til denne festen. Det er stor pågang for å delta med stands i salgs-og utstillingsmessen, og også der kommer folk til å finne massevis av godbiter. Så nå er det bare å avlyse alle andre gjøremål man måtte ha under Riskadagene. Det er på Riska ting skjer denne helga, jeg garanterer mye moro, sier Fjeldtvedt.


Frank Bertelsen

SØK

GOD JUL!

Lions Club Sandnes/Riska ønsker alle brukere av nettstedet www.riskalions.no en riktig god jul og et godt nytt år!
GOD SOMMER

Riska Lions Club vil gjerne ønske alle en riktig god sommer!
RISKADAGENE 2019
Riskadagene 2019 arrangeres helgen 31. mai til 2. juni.

LES MER
VELKOMMEN TIL WWW.RISKALIONS.NO

Lions Club Sandnes / Riska er nå på nett. Vårt mål med disse internettsidene er å gi informasjon om klubben og om bygda. Vi har laget en egen lenkeside med mer enn 200 lokale lenker, og vi tilbyr historikk og generell informasjon om Hommersåk. Har du spørsmål eller kommentarer, send en mail til webmaster.
RISKA LIONS CLUB
Riska Lions Club
Postboks 28
4395 HOMMERSÅK

Telefon 48 28 08 99
E-post: webmaster@riskalions.no

Charterdato: 29.10.1984
Klubbhus: Klokkarlåven, Stemmen
UTLEIE AV LIONSHUSET

Den gamle Klokkarlåven like ved Stemmen disponeres av Riska Lions. Huset er tilgjengelig for utleie. Bestill online.

ONLINE BOOKING AV KLOKKARLÅVEN
SITATET

Copyright 2013 © Lions Club Sandnes / Riska
  Utviklet av iServ AS / 
Commentum Forlag AS