logo
 Charterdato 29. oktober 1984  Torsdag 30. juni  2022 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Lenker
LIONS
 » Om Riska Lions
 » Lions Norge
 » Eruba-prosjektet
 » Tulipanaksjonen
 » Røde Fjær
 » Juleutlodning
 » Fureneset aktivitetssenter
 » Lions etiske norm
RISKADAGENE
 » Riskadagene 2018
 » Riskadagene 2017
 » Riskadagene 2016
 » Riskadagene 2015
 » Riskadagene 2014
 » Riskadagene 2013
 » Riskadagene 2012
 » Riskadagene 2011
 » Riskadagene 2010
 » Riskadagene 2009
 » Riskadagene 2008
 » Riskadagene 2007
 » Riskadagene 2006
 » Riskadagene 2005
 » Riskadagene 2004
 » Riskadagene 2003
 » Tidligere arrangement
 » Presseomtaler
TETTSTEDET HOMMERSÅK
 » Generell informasjon
 » Historikk
 » Verdt å se
 » Turforslag
 RISKADAGENE: Riskadagene 2004
Onsdag 02.06.04
A/S Riskafjord selger aksjer under Riskadagene

Generalforsamlingen i A/S Riskafjord har besluttet å utvide aksjekapitalen i selskapet for å styrke egenkapitalen. Under Riskadagene vil A/S Riskafjord ha stand utenfor de gamle sjøhusene, og det vil da bli anledning til å sette seg opp på en interesseliste.

De som setter seg opp, vil få tilsendt invitasjon til aksjeemisjonen i høst. Dette er den første åpne aksjeutvidelsen siden selskapet ble startet i 1913. Selskapet ønsker seg Riskabuer som medeiere, slik at vi får et sterkt lokalt eierskap. Tegningskursen på omlag 500 kr er beregnet ut fra den tekniske verdien på selskapet. Verdien regnes til ca. 3 millioner, når båt og sjøhus er inkludert. Disse verdiene vil aksjonærene bli medeiere i.

A/S Riskafjord har nettopp fått nyvalgt styre. Det nye styret består av Johan Usken (styreleder), Kjell Bjelland, Gunnar Vårli, Trond Hogstad og Magne Tunheim. Vararepresentanter er Inge Tor Oliversen og Ove Osaland. Avtroppende styreleder, Ole Usken, kunne meddele det nye styret at framtiden nå ser lysere ut enn på lenge. De siste bevilgningene fra Sandnes kommune og Rogaland Fylkeskommune, sammen med den positive holdningen hos politikerne om å bevare Riskafjord lokalt, skaper trygghet for framtiden. Det nye styret tar derfor fatt på oppgaven med optimisme. En sak som styret vil jobbe sterkt med framover er restaurering av de gamle sjøhusene. A/S Riskafjord ønsker å ivareta det gamle sjøhusmiljøet, og skape mer liv og virksomhet rundt dette. Vi tror det vil bidra til skape en verdifull og spennende sjøfront, som en integrert del av det totale miljøet i Vågenområdet.

Vi utfordrer folk i Riska / Hommersåk til å bli med å sikre framtiden til det kanskje mest tradisjonsrike og kjente selskapet i bygda. Bli medeier i A/S Riskafjord!

SØK

VELKOMMEN TIL WWW.RISKALIONS.NO

Lions Club Sandnes / Riska er nå på nett. Vårt mål med disse internettsidene er å gi informasjon om klubben og om bygda. Vi har laget en egen lenkeside med mer enn 200 lokale lenker, og vi tilbyr historikk og generell informasjon om Hommersåk. Har du spørsmål eller kommentarer, send en mail til webmaster.
RISKA LIONS CLUB
Riska Lions Club
Postboks 28
4395 HOMMERSÅK

Telefon 48 28 08 99
E-post: webmaster@riskalions.no

Charterdato: 29.10.1984
Klubbhus: Klokkarlåven, Stemmen
UTLEIE AV LIONSHUSET

Den gamle Klokkarlåven like ved Stemmen disponeres av Riska Lions. Huset er tilgjengelig for utleie. Bestill online.

ONLINE BOOKING AV KLOKKARLÅVEN
SITATET

Copyright 2013 © Lions Club Sandnes / Riska
  Utviklet av iServ AS / 
Commentum Forlag AS