logo
 Charterdato 29. oktober 1984  Onsdag 5. oktober  2022 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Lenker
LIONS
 » Om Riska Lions
 » Lions Norge
 » Eruba-prosjektet
 » Tulipanaksjonen
 » Røde Fjær
 » Juleutlodning
 » Fureneset aktivitetssenter
 » Lions etiske norm
RISKADAGENE
 » Riskadagene 2018
 » Riskadagene 2017
 » Riskadagene 2016
 » Riskadagene 2015
 » Riskadagene 2014
 » Riskadagene 2013
 » Riskadagene 2012
 » Riskadagene 2011
 » Riskadagene 2010
 » Riskadagene 2009
 » Riskadagene 2008
 » Riskadagene 2007
 » Riskadagene 2006
 » Riskadagene 2005
 » Riskadagene 2004
 » Riskadagene 2003
 » Tidligere arrangement
 » Presseomtaler
TETTSTEDET HOMMERSÅK
 » Generell informasjon
 » Historikk
 » Verdt å se
 » Turforslag
 RISKADAGENE: Riskadagene 2018
Onsdag 30.05.18
Smakfull folkefest i Hommersåkvågen


Fra fjorårets bryggegudstjeneste. Suksessen gjentas i år.
Riskadagene nærmer seg et jubileum, men det er ikke før i 2019. I år gjennomføres arrangementet for 29. gang. Tusenvis ventes til Hommersåkvågen for å få en smak av Riska - bokstavelig talt.

Mat og drikke har utviklet seg til å bli en viktig del av Riskadagene. Lions serverer indrefilet i matteltet, mens det blir mulig å sikre seg andre lekkerbiskener på de ulike standsene på festivalområdet. Nytt av året er grønnsakmarkedet foran Bryggen senter. Her vil det bli mulig å få kjøpt kortreiste grønnsaker og blomster, dyrket enten i Riska eller i det minste på Nord-Jæren.
Frokost sies å være den beste måten å starte dagen. Lions byr selvsagt på gratis frokost lørdag klokken 9, før åpningsseremonien starter klokken 10. Her holder Kjell Arne Håland tale, og det deles ut aktivitetspris til en av bygdas mange ildsjeler.

Mange konserter
Musikk er også en viktig del av Riskadagene, og i år fristes det med en rekke minikonserter fra scenen. Her blir det talentiade av elever fra Kyrkjevollen skole, konsert med Riska brassband og Inger Lise Hope, litauisk kormusikk og allsang på kaien. Skolekorpset spiller og skolekoret synger. Godhet Riska arrangerer gratiskonsert med koret Abraham i kirken. Men det store trekkplasteret er konserten med Hilde Selvikvåg i Kulturkirken Riska søndag kveld.

Bryggequiz
Den tradisjonelle Bryggedansen går av stabelen etter samme mal som i fjor. Men for å varme opp til dansen drar arrangøren opp en ”kanin” av hatten i form av musikkquiz fra 80-tallet. Så her er det bare å møte opp tidlig til dansen, så får du ta del i årets store quizbegivenhet i Riska.

Maritime innslag
Sjøen er for alle, noe Riskadagene beviser til gagns. Ettersom arrangementet finner sted i Hommersåkvågen, er det naturlig å bruke det våte element så mye som mulig. Båtforeningen, dykkerklubben og Maritim søksgruppe er på plass med sine aktiviteter i og omkring båtforeningens klubbhus. Svømmeklubben styrer Elias-båtene. Riskafjord tilbyr gratisturer i havnebassenget hele søndagen. Og for de som ikke har fått nok av det våte: Det årvisse Palleløpet trekker et førtitalls deltakere og 1500 tilskuere. Hvem må svømme til målstreken i år, mon tro?

SØK

VELKOMMEN TIL WWW.RISKALIONS.NO

Lions Club Sandnes / Riska er nå på nett. Vårt mål med disse internettsidene er å gi informasjon om klubben og om bygda. Vi har laget en egen lenkeside med mer enn 200 lokale lenker, og vi tilbyr historikk og generell informasjon om Hommersåk. Har du spørsmål eller kommentarer, send en mail til webmaster.
RISKA LIONS CLUB
Riska Lions Club
Postboks 28
4395 HOMMERSÅK

Telefon 48 28 08 99
E-post: webmaster@riskalions.no

Charterdato: 29.10.1984
Klubbhus: Klokkarlåven, Stemmen
UTLEIE AV LIONSHUSET

Den gamle Klokkarlåven like ved Stemmen disponeres av Riska Lions. Huset er tilgjengelig for utleie. Bestill online.

ONLINE BOOKING AV KLOKKARLÅVEN
SITATET

Copyright 2013 © Lions Club Sandnes / Riska
  Utviklet av iServ AS / 
Commentum Forlag AS