logo
 Charterdato 29. oktober 1984  Tirsdag 28. september  2021 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Lenker
LIONS
 » Om Riska Lions
 » Lions Norge
 » Eruba-prosjektet
 » Tulipanaksjonen
 » Røde Fjær
 » Juleutlodning
 » Fureneset aktivitetssenter
 » Lions etiske norm
RISKADAGENE
 » Riskadagene 2018
 » Riskadagene 2017
 » Riskadagene 2016
 » Riskadagene 2015
 » Riskadagene 2014
 » Riskadagene 2013
 » Riskadagene 2012
 » Riskadagene 2011
 » Riskadagene 2010
 » Riskadagene 2009
 » Riskadagene 2008
 » Riskadagene 2007
 » Riskadagene 2006
 » Riskadagene 2005
 » Riskadagene 2004
 » Riskadagene 2003
 » Tidligere arrangement
 » Presseomtaler
TETTSTEDET HOMMERSÅK
 » Generell informasjon
 » Historikk
 » Verdt å se
 » Turforslag
 RISKADAGENE: Riskadagene 2013
Torsdag 23.05.13
Mini-Vamp til Riskadagene


Odin Staveland (med caps bak i bildet) og Eivør Palsdottir er kjente for sine bidrag i VAMP. (Pressefoto)
Til årets Riskadager har Riska kulturkirke vært så heldige å få positiv respons fra Rogalands kanskje mest populære artistgruppe gjennom tidene - VAMP.


-Vi trodde i utgangspunktet ikke at dette ville la seg gjøre, men dristet oss likevel til å spørre. Vi fikk kontakt med Øyvind Staveland, som viste seg å være veldig positiv. Han antydet at det muligens kunne la seg gjøre med en miniutgave av VAMP, og dette har nå blitt en realitet, sier Magne Tunheim og Liv Haaland.
I forbindelse med Riskadagene 2013 får Riska dermed besøk av to av medlemmene i VAMP, Odin Staveland og Eivør Palsdottir fra Færøyene, som har vært gjesteartist hos dem i flere år. Konserten blir i Riska Kulturkirke (Riska Gamle Kirke) søndag 2. juni.
Odin og Eivør vil gi en konsert hvor de spiller og synger musikk i kjent Vamp-stil, karakterisert som folkemusikk og folkelig musikk kombinert med viser og rock. De fleste tekstene er skrevet av norske lyrikere og forfattere. Mest kjent er VAMP for sitt samarbeid med lyrikeren Kolbein Falkeid som de har jobbet sammen med gjennom hele karrieren. Det meste av musikken er skrevet av Øyvind Staveland, som er far til Odin.

Odin Staveland (28) er musiker og komponist. Sammen med sin far skrev han musikken til den norske filmen "Ikke naken" som kom i 2004. Han skrev også musikken til fire av låtene på VAMP's album "Siste stikk" som ble utgitt i 2005. Han spilte piano, trommer og sang på platen, som har solgt over 70 000 eksemplarer. Og på det siste årets kjempe-hit, “Liten Fuggel”, er det vokalisten Odin Staveland som står foran.

Eivør Palsdottir (29) er fra Færøyene. Hun er sangerinne og komponist. Hun ble blant annet kåret til Årets Færøying 2004, og har opptrådt med VAMP i flere år. Hun er blitt kalt den færøyske Bjørk, og hun er godt kjent ikke bare på Færøyene, men også på Island og i Norge. Hennes røtter ligger i færøyske kvad, gamle ballader som synges til dans, men hun har et bredt spekter fra jazz til kristelig sang og klassisk musikk. På samme vis som lyset på Færøyene, er hennes sopranstemme lys og var, men samtidig fylt med saft og natur. Den kan også bryte ut i dramatiske rop og skrik på scenen.

-Sammen har Odin Staveland og Eivør Palsdottir laget konserter som de har reist rundt med, og vi gleder oss veldig til å ta imot dem på Hommersåk den 2. juni, sier representantene for Riska kulturkirke.

SØK

GOD JUL!

Lions Club Sandnes/Riska ønsker alle brukere av nettstedet www.riskalions.no en riktig god jul og et godt nytt år!
GOD SOMMER

Riska Lions Club vil gjerne ønske alle en riktig god sommer!
RISKADAGENE 2019
Riskadagene 2019 arrangeres helgen 31. mai til 2. juni.

LES MER
VELKOMMEN TIL WWW.RISKALIONS.NO

Lions Club Sandnes / Riska er nå på nett. Vårt mål med disse internettsidene er å gi informasjon om klubben og om bygda. Vi har laget en egen lenkeside med mer enn 200 lokale lenker, og vi tilbyr historikk og generell informasjon om Hommersåk. Har du spørsmål eller kommentarer, send en mail til webmaster.
RISKA LIONS CLUB
Riska Lions Club
Postboks 28
4395 HOMMERSÅK

Telefon 48 28 08 99
E-post: webmaster@riskalions.no

Charterdato: 29.10.1984
Klubbhus: Klokkarlåven, Stemmen
UTLEIE AV LIONSHUSET

Den gamle Klokkarlåven like ved Stemmen disponeres av Riska Lions. Huset er tilgjengelig for utleie. Bestill online.

ONLINE BOOKING AV KLOKKARLÅVEN
SITATET

Copyright 2013 © Lions Club Sandnes / Riska
  Utviklet av iServ AS / 
Commentum Forlag AS