logo
 Charterdato 29. oktober 1984  Mandag 27. september  2021 
INFORMASJON
 » Nyheter
 » Lenker
LIONS
 » Om Riska Lions
 » Lions Norge
 » Eruba-prosjektet
 » Tulipanaksjonen
 » Røde Fjær
 » Juleutlodning
 » Fureneset aktivitetssenter
 » Lions etiske norm
RISKADAGENE
 » Riskadagene 2018
 » Riskadagene 2017
 » Riskadagene 2016
 » Riskadagene 2015
 » Riskadagene 2014
 » Riskadagene 2013
 » Riskadagene 2012
 » Riskadagene 2011
 » Riskadagene 2010
 » Riskadagene 2009
 » Riskadagene 2008
 » Riskadagene 2007
 » Riskadagene 2006
 » Riskadagene 2005
 » Riskadagene 2004
 » Riskadagene 2003
 » Tidligere arrangement
 » Presseomtaler
TETTSTEDET HOMMERSÅK
 » Generell informasjon
 » Historikk
 » Verdt å se
 » Turforslag
 RISKADAGENE: Riskadagene 2003
Tirsdag 29.04.03
Frister med gratis frokost


Programmet for Riskadagene begynner å bli ”spikret”. Børge Furuhaug (t.v.) har ansvar for annonsesalg til Riskadagsavisen, mens Roald Ommundsen trekker i trådene for resten av arrangementet.

Roald Ommundsen, Einar Pedersen og Jan Færevåg diskuterer årets Riskadager.
Det gjelder å stå tidlig opp lørdag 14. juni. Da frister Riska Lions med gratis frokost. Anledningen er årets Riskadager, som finner sted i kaiområdet.

Ordningen med frokost til riskabuen ble første gang forsøkt i fjor. Det var en suksess. Flere hundre møtte opp på kaien for å få ferskt brød med pålegg.
- Det eneste problemet var at vi ikke fikk delt ut maten fort nok. Men det skal vi ordne opp i dette året, forsikrer riskadagsgeneral Roald Ommundsen, som sammen med en egen komite har jobbet i et halvt år for å forberede årets Riskadager.

Frokosten sponses av store matvareprodusenter, i samarbeid med det lokale næringslivet. Brød, kjøttpålegg, ost, syltetøy, kaffe, melk og juice er bare noen av godsakene morgenfugler kan få fatt i.
- Det blir en viktig programendring i år, i forhold til tidligere år. Nå har vi nemlig bestemt oss for å kjøre åpningsseremonien lørdag morgen, i stedet for fredag kveld. Åpningen sammenfaller med frokosten, for da er det garantert mye folk på kaien, smiler Ommundsen

Mye folk ventes også lørdag kveld. Da avvikles bryggedansen, og i år som i fjor er det Mannaen som skal stå for musikken. Ungdommene skal selvsagt få sitt, men det skjer faktisk innendørs i år. Ungdomsdiscoen er flyttet fra Vågen til Grendahuset.
- I fjor var det 200 betalende på ungdomsarrangementet, og vi regner med like mange i år. Det betyr at Grendahuset blir stappfullt, sier Ommundsen, som kan friste med DJ Prince, skumparty og Impact Band på ungdomsfesten.

Mat står alltid i fokus under Riskadagene, men arrangøren har i år valgt å kutte ut den tradisjonelle søndagsmiddagen. I fjor sviktet salget av kjøttkakemiddager totalt. Riska Lions hadde kokt 400 middager, men det meste av dette gikk rett i søpla. Derfor satser man i år på grillmat – og håper at værgudene står på arrangørens side.
Dette med vær er i det hele tatt et svært sårbart tema, siden hele arrangementet foregår utendørs. Men Riska Lions Club har leid inn flere store telt, slik at mange av standene på salgs- og utstillingsmessen får tak over hodet hvis det skulle være nødvendig. Også bryggedansen skal være sikret på denne måten.


Tom Gaudland

SØK

GOD JUL!

Lions Club Sandnes/Riska ønsker alle brukere av nettstedet www.riskalions.no en riktig god jul og et godt nytt år!
GOD SOMMER

Riska Lions Club vil gjerne ønske alle en riktig god sommer!
RISKADAGENE 2019
Riskadagene 2019 arrangeres helgen 31. mai til 2. juni.

LES MER
VELKOMMEN TIL WWW.RISKALIONS.NO

Lions Club Sandnes / Riska er nå på nett. Vårt mål med disse internettsidene er å gi informasjon om klubben og om bygda. Vi har laget en egen lenkeside med mer enn 200 lokale lenker, og vi tilbyr historikk og generell informasjon om Hommersåk. Har du spørsmål eller kommentarer, send en mail til webmaster.
RISKA LIONS CLUB
Riska Lions Club
Postboks 28
4395 HOMMERSÅK

Telefon 48 28 08 99
E-post: webmaster@riskalions.no

Charterdato: 29.10.1984
Klubbhus: Klokkarlåven, Stemmen
UTLEIE AV LIONSHUSET

Den gamle Klokkarlåven like ved Stemmen disponeres av Riska Lions. Huset er tilgjengelig for utleie. Bestill online.

ONLINE BOOKING AV KLOKKARLÅVEN
SITATET

Copyright 2013 © Lions Club Sandnes / Riska
  Utviklet av iServ AS / 
Commentum Forlag AS